WIJ REINIGEN EN BESCHERMEN UW WAGEN(PARK)

Facebook actie gezien?

WASSEN IS NIET BESCHERMEN

Er wordt slordig omgegaan met de auto in het algemeen. Natuurlijk is het een gebruiksvoorwerp, maar we kunnen er zoveel meer plezier uit halen. Mits we hem goed onderhouden. Bij Autoverzorging Nederland in Sneek en Emmeloord werken we met vakidioten die net even verder gaan in het reinigen en beschermen van uw wagenpark. We zorgen direct voor meerwaarde bij verkoop, inruil of aan het einde van de leaseperiode. Wassen is niet beschermen.

Het exterieur en interieur van een wagen reinigen is een intensieve klus. Een auto duurzaam beschermen is een compleet andere tak van sport. En eerlijk gezegd zijn wij nogal perfectionistisch. Wat wij daaronder verstaan? Dat laten we u graag ervaren.

10 ONDERDELEN VAN UW AUTO DIE U NOOIT REINIGT
en waarom dat op de lange termijn problemen oplevert

Exterieur | bescherm uw auto tot in detail

Interieur | genieten doet u vooral in uw auto

PRIJSINDICATIE PERSONENWAGEN

Vanaf € 880,- pakket Goud
Vanaf € 449,- pakket Zilver
Vanaf € 249,- pakket Brons
Vanaf € 77,- onderhoud p.m.
Meerprijs van € 190,- voor ceramische coating, in pakket goud.

 

Bekijk hier het volledige prijsoverzicht

VUIL TREKT VUIL AAN

Een gevleugelde uitspraak van Harry, die op zijn zeventiende startte met vakantiewerk bij zijn vader in de autoverhuur. Die wagens maakten indruk, maar alleen als ze stonden te glimmen. De onzorgvuldigheid viel hem al snel op. Een oude vlek in de bekleding, wat vuil tussen de stoelen of in de rand van de deurpost, dat is niet schoon. We helpen autobedrijven hun wagens beter te verkopen, mkb’ers brengen hun vloot bij ons onder en particulieren brengen hun auto om er zo lang mogelijk plezier van te hebben.

Bekijk het volledige prijsoverzicht Meer over AVN >>

Call Now Button