Waarom je auto coaten?

Een coating is een extra harde beschermlaag met zeer specifieke ingrediënten, die de prestaties van een autolak aanzienlijk verhogen. Een coating heeft een levensduur van meerdere jaren. Coatings zijn het ultieme beschermende product en zijn vele malen harder en dus duurzamer dan een wax. Met je auto waxen bescherm je jouw auto doorgaans maar een paar maanden.

Voordat we een coating aanbrengen, zorgen we voor een perfecte voorbereiding. Als het lakwerk niet in optimale staat verkeert, verliest de coating zijn waarde. Het kan daarom verstandig om eerst je auto te laten polijsten. Een auto coaten is bovendien geen werkje voor een leek. Het kost tijd en aandacht, een coating is erg gevoelig voor fouten. Een foutief aangebrachte coating geeft niet alleen weinig resultaat, maar kost ook veel tijd om te herstellen. Laat daarom je auto coaten door een professioneel autoverzorgingsbedrijf.

De voordelen van je auto coaten

     Makkelijk en snel wassen
     Minder krassen
     Zeer hoge glans en reflectie

     Zelfreinigende werking
     3-5 jaar lange levensduur
     Bescherming ruiten betekent meer zicht

Nieuwe/oude auto beschermen

Als we een coating aanbrengen is het belangrijk dat de lak onder de coating in optimale staat is. Vaak nog beter dan fabriek-af. Bij Autoverzorging Nederland bereiken we dit door verschillende reinigende stappen en de lak te polijsten naar een krasvrije en hoogglans finish. Uiteraard is er bij een oudere auto meer nodig als bij een nieuwe.

Is de auto nu altijd krasvrij?
Door je auto te coaten wordt deze beschermd. Het maakt de auto krasbestendiger. Krassen kunnen helaas nog steeds ontstaan, daar is geen enkele coating tegen bestand.

Autoverzorging Nederland werkt exclusief met marktleider FLON.

FLON International ontwikkelt al meer dan 30 jaar uiterst hoogwaardige coatings, voor zowel de Automotive als Industrie.

Waarom jouw auto coaten met FLON?
Om de lak van jouw auto maximaal te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Lang niet iedereen weet dit, maar lak van een auto is zéér kwetsbaar. Regelmatig je auto wassen is goed, maar onvoldoende om de lak te beschermen. Regen, sneeuw, Uv-licht, vuil en chemicaliën, tasten na verloop van tijd de lak van je auto aan. Wil je je investering goed beschermen, maar heb je geen zin en tijd om je auto intensief te onderhouden? Laat je auto coaten door Autoverzorging Nederland.

auto coaten

Soorten coatings

    Sill ceramic coating (5 jaar bescherming)

    Quartz glas coating (4 jaar bescherming)

    PTFE coating           (3 jaar bescherming)

Een coating is de meest ultieme en duurzame bescherming voor
jouw auto

Safeview

Verzekerd zijn van goed zicht tijdens het rijden? Laat je ruiten behandelen met onze Veilig Zicht Coating.

Slechte weersomstandigheden
Bij hevige regen of sneeuw, wordt je zicht op de rijweg aanzienlijk slechter. Uit onderzoek blijkt dat het aantal ongevallen bij regenval met meer dan 35% toeneemt. Goed zicht tijdens slecht weer is een must voor jouw veiligheid en comfort.

Wat doet Safe View Coating
SafeView is een veilig zicht coating, gebaseerd op Nanotechnologie, die regen in kleine druppeltjes laat parelen en verwijdert door de aerodynamische luchtstroom tijdens het rijden.

Dit product vermindert de aanhechting van sneeuw, ijs, zout, modder, insecten en vuil, waardoor deze eenvoudiger te verwijderen zijn.

De voordelen van een Safe view coating

     Goed zicht tijdens regen en sneeuw
     Ook tijdens stortbuien en opspattend water
     Geen ‘watervlies’ meer op je voorruit
     Ruitenwissers zijn boven 70 km per uur beperkt nodig
     Sterk verbeterd zicht ’s nachts, minder hinderlijke schittering
     Geschikt voor auto’s, bussen, vrachtwagens, campers, etc.
     Minder vermoeiende nachtelijke ritten tijdens regen
     Vliegjes en ander vuil zijn eenvoudiger te verwijderen
     Wegenvuil en strooizout zijn eenvoudiger te verwijderen
     Bestand tegen autowasstraten en hogedrukreinigers

Prijs:

€70,00

Velgen coaten

WheelCoat
Glanzend schone velgen zijn een lust voor het oog en maken dat jouw auto er perfect uitziet. Wil je er zeker van zijn dat de velgen van jouw auto mooi en schoon blijven? Voorkomen is beter dan genezen.

Velgen schoonhouden is lastig
De meeste autobezitters weten het: velgen schoonmaken en schoonhouden is een verdraaid lastige en vervelende klus. Zijn de velgen eenmaal vervuild, dan lukt het bijna niet meer om ze netjes schoon te krijgen.

WheelCoat houdt je velgen in optimale conditie
Dit heeft te maken met de extreem hoge temperatuur van de remblokken tijdens remmen. De gloeiendhete remstof daalt neer en brand in de lak van je velg. WheelCoat voorkomt inbranden van remstof, olie, vet en straatvuil.

Wanneer je jouw velgen laat behandelen met deze coating, wordt het reinigen een fluitje van een cent.

Prijs per velg (nieuw)

€45,50

Call Now Button