Waarom uw auto coaten?

Een coating is een extra harde beschermlaag met zeer specifieke ingrediënten, die de prestaties van een autolak aanzienlijk verhogen. Een coating heeft een levensduur van meerdere jaren. Coatings zijn het ultieme beschermende product en zijn vele malen harder en dus duurzamer dan een wax. Met uw auto waxen beschermd u uw auto doorgaans maar een paar maanden.

Voordat we een coating aanbrengen, zorgen we voor een perfecte voorbereiding.  Als het lakwerk niet in optimale staat verkeert, verliest de coating zijn waarde. Een auto coaten is bovendien geen werkje voor eenleek. Het kost tijd en aandacht, een coating is erg gevoelig voor fouten. Een foutief aangebrachte coating geeft niet alleen weinig resultaat, maar kost ook veel tijd om te herstellen.

De voordelen van uw auto coaten

     Makkelijk en snel wassen
     Minder krassen
     Zeer hoge glans en reflectie

     Zelfreinigende werking
     3-5 jaar lange levensduur
     Bescherming ruiten betekent meer zicht

Nieuwe/oude auto beschermen

Als we een coating aanbrengen is het belangrijk dat de lak onder de coating in optimale staat is. Vaak nog beter dan fabriek-af. Bij Autoverzorging Nederland bereiken we dit door verschillende reinigende stappen en de lak te polijsten naar een krasvrije en hoogglans finish. Uiteraard is er bij een oudere auto meer nodig als bij een nieuwe.

Is de auto nu altijd krasvrij?
Door uw auto te coaten wordt deze beschermd. Het maakt uw auto krasbestendiger. Krassen kunnen helaas nog steeds ontstaan, daar is geen enkele coating tegen bestand…

Autoverzorging Nederland werkt exclusief met marktleider FLON.

FLON International ontwikkelt al meer dan 30 jaar uiterst hoogwaardige coatings, voor zowel de Automotive als Industrie.

Waarom uw auto coaten met FLON?
Om de lak van uw auto maximaal te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Lang niet iedereen weet dit, maar lak van een auto is zéér kwetsbaar. Regelmatig uw auto wassen is goed, maar onvoldoende om de lak te beschermen. Regen, sneeuw, Uv-licht, vuil en chemicaliën, tasten na verloop van tijd de lak van uw auto aan. U wilt uw investering goed beschermen, maar heeft geen zin en tijd om uw auto intensief te onderhouden? Laat uw auto coaten door Autoverzorging Nederland.

auto coaten

Soorten coatings

    Sill ceramic coating (5 jaar bescherming)

    Quartz glas coating (4 jaar bescherming)

    PTFE coating           (3 jaar bescherming)

Een coating is de meest ultieme en duurzame bescherming voor
uw auto

Safeview

Verzekerd zijn van goed zicht tijdens het rijden? Laat uw ruiten behandelen met onze Veilig Zicht Coating.

Slechte weersomstandigheden
Bij hevige regen of sneeuw, wordt uw zicht op de rijweg aanzienlijk slechter. Uit onderzoek blijkt dat het aantal ongevallen bij regenval met meer dan 35% toeneemt. Goed zicht tijdens slecht weer is een must voor uw veiligheid en comfort.

Wat doet Safe View Coating
SafeView is een veilig zicht coating, gebaseerd op Nanotechnologie, die regen in kleine druppeltjes laat parelen en verwijderd worden door de aerodynamische luchtstroom tijdens het rijden.

Dit product vermindert de aanhechting van; sneeuw, ijs, zout, modder, insecten en vuil, waardoor deze eenvoudiger te verwijderen zijn.

De voordelen van een Safe view coating

     Goed zicht tijdens regen en sneeuw
     Ook tijdens stortbuien en opspattend water
     Geen ‘watervlies’ meer op uw voorruit
     Ruitenwissers zijn boven 70 km per uur beperkt nodig
     Sterk verbeterd zicht ’s nachts, minder hinderlijke schittering
     Geschikt voor auto’s, bussen, vrachtwagens, campers, etc.
     Minder vermoeiende nachtelijke ritten tijdens regen
     Vliegjes en ander vuil zijn eenvoudiger te verwijderen
     Wegenvuil en strooizout zijn eenvoudiger te verwijderen
     Bestand tegen autowasstraten en hogedrukreinigers

Prijs:

€70,00

Velgen coaten

WheelCoat
Glanzend schone velgen zijn een lust voor het oog en maken dat uw auto er perfect uitziet. Wilt u er zeker van zijn dat de velgen van uw auto mooi en schoon blijven? Voorkomen is beter dan genezen.

Velgen schoonhouden is lastig
De meeste autobezitters weten het, velgen schoonmaken en schoonhouden is een verdraaid lastige en vervelende klus. Zijn de velgen eenmaal vervuild, dan lukt het bijna niet meer om ze netjes schoon te krijgen.

WheelCoat houdt uw velgen in optimale conditie
Dit heeft te maken met de extreem hoge temperatuur van de remblokken tijdens remmen. De gloeiendhete remstof daalt neer en brand in de lak van uw velg. WheelCoat voorkomt inbranden van; remstof, olie, vet en straatvuil.

Wanneer u uw velgen laat behandelen met deze coating, wordt het reinigen een fluitje van een cent.

Prijs per velg (nieuw)

€45,50

Call Now Button