Auto interieur reinigen

Hoe wij jouw auto interieur reinigen

Een glanzend exterieur van jouw auto maakt misschien indruk bij anderen. Maar je hebt er zelf vrij weinig aan als je in de wagen zit. Leuk als je thuis uit het raam kijkt, maar waarom niet genieten van een schoon interieur terwijl je rijdt?

Wanneer je de auto intensief gebruikt, is dat zichtbaar. Natuurlijk kun je zelf je auto interieur reinigen, maar er zijn nogal wat hoeken en gaten waar je minder makkelijk bij komt met je eigen stofzuiger. Autoverzorging Nederland biedt uitkomst. Wij beschikken over de juiste kennis en apparatuur om jouw interieur goed te reinigen. Bovendien hebben wij de tijd.

Het zorgvuldig reinigen van het interieur is een serieuze klus. Het verwijderen van de matten is de eerste stap in de reinigingsproces. Door de matten buiten de auto te reinigen, kunnen we heel secuur te werk gaan. Buiten de eventuele slijtage om, ogen de vloermatten weer als nieuw.

Na het schoonmaken van de matten zuigen we de stoelen en het tapijt uit. We zuigen zowel het tapijt op de bodem als de opstaande kanten en de kofferbak. Vervolgens reinigen we de kunststof panelen, het dashboard en de ruimte van de reserveband, totdat elk hoekje blinkt. Tot slot gaan we aan de slag met het verwijderen van vlekken uit de bekleding. Lederen bekleding wordt gereinigd en gevoed voor een optimaal resultaat.

Auto desinfecteren

 Bij Autoverzorging Nederland kun je jouw auto laten desinfecteren. In een kwartier maken we jouw auto weer vrij van bacterien!

  Binnen 15 min. gedesinfecteerd
  Virusvrije auto
  Specialistische behandeling

Pakketten: Interieurbehandeling

Auto interieur reinigen: extra services

Wist je dat je het auto interieur reinigen kan uitbreiden met extra services? Zo kunnen wij jouw auto desinfecteren en hondenharen en rooklucht verwijderen uit het interieur. Hieronder lees je meer over de extra diensten.

Hondenharen verwijderen

Je trouwe viervoeter neem je vast het liefst altijd mee. Ook in de auto. Gezellig natuurlijk, maar we raden je wel aan om een speciaal kleed of een hondenmand in de auto te gebruiken. Zo heb je minder last van hondenharen in je auto.

Je auto helemaal hondenharenvrij houden, is vrijwel onmogelijk. De haren dwarrelen door de luchtcirculatie door de gehele auto. Als de hondenharen eenmaal in je bekleding zitten, zijn ze zeer lastig te verwijderen. Het verwijderen is een vervelende en tijdrovende klus. Bovendien is stofzuigen alleen vaak niet voldoende om alles weg te halen.

Wil je je auto helemaal hondenharenvrij maken? Laat je auto interieur reinigen bij een professioneel autoverzorgingsbedrijf! Wij gaan grondig te werk met de juiste apparatuur. Zo weet je zeker dat je jouw auto haarvrij terug krijgt.

Auto interieur reinigen hondenharen verwijderen

Prijs per uur:

€57,50

Rooklucht uit auto verwijderen (ozonbehandeling auto)

Snel van nare geuren af
Last van rooklucht of andere nare geuren in je auto? Luchtverfrisser in je auto en het probleem is opgelost, toch? Helaas niet. Luchtverfrissers maskeren vervelende luchtjes wel, maar verwijderen ze niet. Bij Autoverzorging Nederland kunnen we nare geuren écht verwijderen met ozon.

Ozonbehandeling en auto interieur reinigen
Een ozonbehandeling is vrijwel altijd onderdeel van het reinigingsproces. We zorgen allereerst voor een complete reiniging van je interieur. Door eerst een dieptereiniging uit te voeren, pakken we de bron en vervuiling aan. Wanneer al het vuil is verwijderd, plaatsen we een speciaal apparaat in de auto voor de ozonbehandeling.

Ozon werkt desinfecterend en ontgeurend. Het zorgt ervoor dat het interieur van je auto na de behandeling geen bacteriën meer bevat.

Prijs:

€60,00

Call Now Button