Hoe wij uw interieur het beste reinigen

Een glanzend exterieur van uw auto maakt misschien indruk bij anderen. Maar u heeft er zelf vrij weinig aan als u in de wagen zit. Leuk als u thuis uit het raam kijkt, maar waarom niet genieten van een schoon interieur terwijl u rijdt? Wanneer u de auto intensief gebruikt, is dat zichtbaar. Natuurlijk kunt u zelf een hoop vuil verwijderen, maar er zijn nogal wat hoeken en gaten waar u minder makkelijk bijkomt met uw eigen stofzuiger of de slag bij de wasstraat. De juiste kennis en apparatuur bieden uitkomst. Bovendien hebben wij de tijd.

Het verwijderen van de matten is de eerste stap in de reiniging van het interieur van uw auto.
Door de matten buiten de auto te reinigen, kunnen we heel secuur te werk gaan. Buiten de eventuele slijtage om, ogen uw vloermatten weer als nieuw. Na de schoonmaak van de matten zuigen we het de stoelen en het tapijt in het interieur uit, zowel de bodem als de opstaande kanten en de kofferbak. We reinigen de kunststof panelen, het dashboard en de ruimte van de reserveband, totdat het in elk hoekje glimt. En vervolgens gaan we aan de slag met het verwijderen van vlekken uit de bekleding. Lederen bekleding wordt gereinigd en gevoed voor een optimaal resultaat.

Auto desinfecteren

U kunt ook bij Autoverzorging Nederland uw auto laten desinfecteren. Dit heeft verschillende voordelen:

  Binnen 15 min uw auto gedesinfecteert
  Virusvrije auto
  Specialistische behandeling

Hondenharen verwijderen

Uw trouwe viervoeter neemt u vast het liefst altijd mee. Ook in de auto. Fijn natuurlijk, maar we raden u wel aan een speciaal kleed of een hondenmand in uw auto te gebruiken. Hondenharen dwarrelen door de luchtcirculatie door de gehele auto en zijn zeer lastig te verwijderen. Alleen stofzuigen is niet voldoende. Wanneer u dit bijhoudt, voorkomt u dat het een onprettige klus wordt en er zomaar een paar uur uur mee bezig bent.

Prijs per uur:

€57,50

Rooklucht verwijderen (ozon)

Ozonbehandeling, snel van nare geuren af
Met een ozonbehandeling snel rooklucht of andere nare geuren verwijderen uit uw auto? Luchtverfrissers maskeren nare geuren, ozon zorgt ervoor dat ze echt verdwijnen. We passen de ozonbehandeling toe in sterk vervuilde auto’s, bijvoorbeeld om de rooklucht of hondengeur te verwijderen.

Hoe werkt ozon?
Een ozonbehandeling is vrijwel altijd onderdeel van een reinigingsproces. We zorgen allereerst voor een complete reiniging van uw interieur. Door eerst een dieptereiniging uit te voeren zorgen we ervoor dat de de bron en vervuiling verdwijnen. Als al het vuil is verwijderd, plaatsen we een speciaal apparaat in uw auto voor de ozonbehandeling. Ozon werkt desinfecterend en ontgeurend en wordt bijvoorbeeld ook gebruikt om drinkwater te ontsmetten. Het zorgt ervoor dat uw huis, auto of bedrijfspand na de behandeling geen bacteriën etc.. bevat.

Prijs:

€60,00

Call Now Button