Auto laten reinigen in Sneek

Auto laten reinigen in Sneek?

Wil jij je auto laten reinigen in Sneek? Kom dan langs bij Autoverzorging Nederland in Sneek. Wij laten zowel de buitenkant als de binnenkant van je auto weer stralen. Ook als je geliefde voertuig sterk vervuild is, bijvoorbeeld door verf, teer of als je last hebt van rooklucht in je auto, ben je bij Autoverzorging Nederland in Sneek aan het juiste adres. Want door onze speciale behandelingen worden zelfs de meest vieze auto’s weer als nieuw!

Waarom moet je je auto laten reinigen?

Uit een schone auto haal je veel meer plezier. Allereerst is een blinkende auto met schitterende velgen natuurlijk mooi om te zien Maar er zijn nog meer voordelen. Zo is een gepoetste auto meer waard. Handig als je je auto wilt verkopen of gaat inruilen bij de dealer. Daarnaast rijdt het ook prettiger als het auto interieur spic en span is.

Auto laten wassen

Is je auto niet extreem vuil, maar wil je wel een blinkende bolide? Laat dan je auto wassen bij ons autopoetsbedrijf. In 8 stappen maken onze professionals jouw auto zorgvuldig schoon. Hiervoor gebruiken we verzorgende autoshampoos, zachte doeken en andere speciale reinigingsmiddelen. Dit zorgt voor een streeploos eindresultaat.

auto laten reinigen

Autolak schoonmaken

Soms is de autolak erg vies en is wassen niet genoeg. Hard schrobben en agressieve schoonmaakproducten gebruiken heeft helaas ook geen zin, want zo kun je de lak beschadigen. Wat wel werkt? De speciale autolak behandeling van Autoverzorging Nederland! Wij beschikken over de juiste apparatuur, kennis en tijd om de vervuilde autolak met precisie te reinigen. Met aandacht verwijderen we o.a. teer, verfnevel en hars, zonder de lak te beschadigen.

Interieur van je auto laten reinigen

Wanneer was jouw auto interieur voor het laatst echt fris? Weet je nog hoe de auto toen rook? Hoe de bekleding eruit zag? Bij ons autopoetsbedrijf in Sneek kunnen we dat moment weer terughalen.

Met een stofzuiger en een sopje kun je nooit al het vuil verwijderen. Denk bijvoorbeeld aan stof op moeilijk bereikbare plekken, oude vlekken in bekleding of haren van huisdieren. Maar met de speciale apparatuur en reinigingsmiddelen van Autoverzorging Nederland lukt dat wel! Onze schoonmaakprofessionals lopen elk hoekje en kiertje secuur na en maken alles grondig, maar voorzichtig schoon.

Ook nare geurtjes, zoals rooklucht, kunnen wij als sneeuw voor de zon laten verdwijnen. Dit doen wij met een speciale ozonbehandeling. Deze pakt de bron van vieze luchtjes aan door bacteriën te doden en geuren te neutraliseren. Na een interieur behandeling van Autoverzorging Nederland voelt en ruikt je auto weer heerlijk schoon!

auto laten reinigen

Auto laten reinigen in Sneek? Je bent welkom bij Autoverzorging Nederland!

Auto coaten

Bij Autoverzorging Nederland gaan we een stapje verder dan alleen auto’s schoonmaken. We verzorgen en beschermen autolak. Dit doen we onder andere met speciale coatings. Een coating is een extra harde beschermlaag die de lak jarenlang beschermt tegen invloeden van buitenaf, zoals uv-straling en vuil.

Een coating is glad, waardoor vuil minder goed aan de lak kan hechten. Een gecoate auto is dus vele malen sneller en makkelijker schoon te maken. Daarnaast geeft een glimmende coating je auto een mooie uitstraling.

Wil jij je auto laten coaten in Sneek? Je kunt bij ons voor verschillende populaire coatings terecht, zoals een ceramic coating, glascoating en PTFE coating.

Call Now Button