Ontstickeren

Met autobelettering komt u maximaal onder de aandacht. Uw voertuig is tenslotte uw visitekaart richting de buitenwereld. Maar hoe gaat u om met uw oude stickers?  Wat als u uw voertuig wilt verkopen of wilt bestickeren met een nieuwe boodschap of nieuwe huisstijl? Wij verwijderen op vakkundige wijze uw reclame en zorgen er gelijk voor dat de afdruk die de sticker in de lak gemaakt heeft, verdwijnt door een exterieurbehandeling.

Prijs per uur:

€57,50

Koplampen verhelderen

Koplampen worden blootgesteld aan veel soorten belasting zoals steentjes en vuil van de auto’s voor u, chemische stoffen (uitlaatgassen) en het uv-licht van de zon. Het materiaal waar koplampen van gemaakt worden, kan een hoge belasting aan, maar er zit een limiet aan. Wanneer deze limiet bereikt wordt, ontstaat er een grote kans dat uw koplampen dof worden. Dit is te wijten aan oxidatie en voor een deel aan mechanische slijtage (slijtage, takjes, viezigheid). Door het dof worden van de koplampen verdwijnt het heldere zicht wordt uw veiligheid verminderd. U ziet minder goed en anderen zien u minder duidelijk. Niet voor niets is is dit een APK afkeurpunt. Door een juiste behandeling aan uw koplampen kunnen we vaak voorkomen dat nieuwe koplampen nodig zijn.

Prijs per koplamp:

€60,00

Cabriokap reinigen en impregneren

De cabrioletkap dient met water en zachte zeep te worden schoongemaakt. Als de cabrio dagelijks gebruikt wordt, is het aan te raden om iedere twee tot vier weken de cabrioletkap te wassen met een zachte zeep of shampoo en een zachte borstel. Zachte zeep is bijvoorbeeld groene zeep, opgelost in water. Een goede borstel is een borstel die de stof niet beschadigt, zoals een borstel van paardenhaar. Een nagelborstel bijvoorbeeld is veel te hard.
Het wordt afgeraden om met uw auto door een wasstraat te rijden, omdat borstels en agressieve middelen uw kap kunnen beschadigen. Een wasstraat met lappen of met een cabrio programma is minder schadelijk. U dient in ieder geval nooit was of wax op de kap te (laten) spuiten met een wasprogramma of anderszins.

Om de 6 à 12 maanden is het handig om de cabriokap een extra schoonmaakbeurt te geven en hem te impregneren om vuilafstotend te maken. Het impregneren zorgt ervoor dat vuil minder snel aan de cabriokap zal hechten en dat algengroei minder kans krijgt. Door de cabriokap te impregneren en deze dus vuilafstotend te maken, kunt u de cabriokap gemakkelijker schoonhouden.

Prijs:

€92,50

Call Now Button