Auto specials

 

Laat je cabriokap reinigen, auto ontstickeren en meer!

Cabriokap reinigen, auto ontstickeren en koplampen verhelderen

Wij zijn meer dan een autopoetsbedrijf. Naast dat je bij ons je auto kunt laten wassen, kun je bij ons ook terecht voor allerlei speciale behandelingen. Laat bijvoorbeeld je cabriokap reinigen en beschermen. Heb je last van doffe koplampen? Laat dan je koplampen verhelderen en ga weer veilig de weg op. Of wil je stickers van je bedrijfsbus of auto laten verwijderen? Ook dat kan bij Autoverzorging Nederland!

Ontdek onze auto specials en hun prijzen hieronder.

Cabriokap reinigen en impregneren

De cabriokap reinigen doe je met water en zachte zeep. Als de cabrio dagelijks gebruikt wordt, is het aan te raden om iedere twee tot vier weken de cabrioletkap te wassen met een zachte zeep of shampoo en een zachte borstel. Zachte zeep is bijvoorbeeld groene zeep, opgelost in water. Een goede borstel is een borstel die de stof niet beschadigt, zoals een borstel van paardenhaar. Een nagelborstel bijvoorbeeld is veel te hard.

Het wordt afgeraden om met je auto door een wasstraat te rijden, omdat borstels en agressieve middelen de kap kunnen beschadigen. Een wasstraat met lappen of met een cabrio programma is minder schadelijk. Je dient in ieder geval nooit was of wax op de kap te (laten) spuiten met een wasprogramma of anderszins.

Om de 6 à 12 maanden is het handig om de cabriokap een extra schoonmaakbeurt te geven en hem te impregneren om vuilafstotend te maken. Het impregneren zorgt ervoor dat vuil minder snel aan de cabriokap zal hechten en dat algengroei minder kans krijgt. Door de cabriokap te impregneren en deze dus vuilafstotend te maken, kun je de cabriokap gemakkelijker schoonhouden.

cabriokap reinigen

Prijs per uur:

€92,50

Koplampen verhelderen

Koplampen worden blootgesteld aan veel soorten belasting zoals steentjes en vuil van de auto’s voor je, chemische stoffen (uitlaatgassen) en het uv-licht van de zon. Het materiaal waar koplampen van gemaakt worden, kan een hoge belasting aan, maar er zit een limiet aan.

Wanneer dit limiet bereikt wordt, ontstaat er een grote kans dat je koplampen dof worden. Dit is te wijten aan oxidatie en voor een deel aan mechanische slijtage (slijtage, takjes, viezigheid). Door het dof worden van de koplampen verdwijnt het heldere zicht wordt jouw veiligheid verminderd. Je ziet minder goed en anderen zien jou minder duidelijk. Niet voor niets is is dit een APK afkeurpunt. Door jouw koplampen de juiste behandeling te geven kunnen we vaak voorkomen dat nieuwe koplampen nodig zijn. Laat daarom jouw koplampen polijsten door een professional van Autoverzorging Nederland.

Prijs per koplamp:

€60,00

Ontstickeren

Met autobelettering kom je maximaal onder de aandacht. Je voertuig is tenslotte je visitekaart richting de buitenwereld. Maar hoe ga je om met oude stickers?  Wat als je jouw voertuig wil verkopen of wil bestickeren met een nieuwe boodschap of nieuwe huisstijl? Wij verwijderen op vakkundige wijze jouw reclame en zorgen er gelijk voor dat de afdruk die de sticker in de lak gemaakt heeft, verdwijnt door een exterieurbehandeling.

Prijs:

€57,50

Call Now Button