Auto wassen Emmeloord

Auto laten reinigen in Emmeloord?

Wil jij een schone auto en woon je (in de buurt van) Emmeloord? Maak dan een afspraak bij Autoverzorging Nederland in Emmeloord. Wij maken zowel de binnenkant als de buitenkant van je auto blinkend schoon. Wij bieden hiervoor verschillende diensten aan. Zo kunnen wij je auto professioneel wassen, extreme vervuiling zoals teer van je autolak verwijderen en het auto interieur reinigen. Rooklucht in de auto? Na een bezoek aan Autoverzorging Nederland ruikt je auto weer als nieuw!

Autolak beschermen

Bij Autoverzorging Nederland doen wij meer dan je auto wassen in Emmeloord. Je auto wassen is namelijk niet hetzelfde als je autolak beschermen. Daarom kun je bij ons ook je auto laten waxen en coaten. Met een coating is je autolak meerdere jaren beschermd tegen krassen. Bovendien kun je je auto dankzij een coating veel sneller én makkelijker wassen. Een coating zorgt namelijk voor een spiegelglad laagje op je lak waar vuil zich moeilijk aan kan hechten.

We bieden verschillende coatings aan, waaronder een ceramic coating, glascoating en PTFE coating. Aan elke coating hangt een ander prijskaartje en levensduur.

Auto laten wassen in Emmeloord

Is jouw auto toe aan een wasbeurt, maar heb je zelf geen tijd of zin? Laat dan je auto wassen in Emmeloord bij ons autopoetsbedrijf. Onze specialisten maken jouw auto in een aantal stappen grondig schoon. Met verzorgende autoshampoo, zachte doeken en andere schoonmaakmiddelen zorgen we voor een streeploos resultaat.

auto wassen emmeloord

Autolak schoonmaken

Heb je teer, verf, hardnekkige vogelpoep of andere viezigheid op je autolak dat je niet zomaar weg krijgt? Veel mensen proberen met flink schrobben en agressieve schoonmaakmiddelen de lak schoon te krijgen. Helaas haal je daar de vervuiling lang niet altijd mee weg. Bovendien kun je de autolak op deze manier ook behoorlijk beschadigen.

Bij Autoverzorging Nederland kunnen we veilig en goed je autolak schoonmaken. We hebben hiervoor de juiste apparatuur, reinigingsmiddelen en kennis voor in huis. Maak snel een afspraak voor het schoonmaken van jouw autolak.

Auto interieur reinigen

Een blinkende auto is mooi om te zien, maar als bestuurder wil je je ook in de auto fijn voelen. Daarom kun je bij Autoverzorging Nederland in Emmeloord je auto interieur laten reinigen. Wij maken ook de plekken schoon die je zelf snel vergeet of waar je niet makkelijk bij komt. Denk aan de ruimte tussen en onder de stoelen en de bekleding in de kofferbak. Maar ook je dashboard, opbergvakken en ramen vergeten we niet.

Heb je last van vlekken in de bekleding, haren van huisdieren of hangt er een gek luchtje in de auto? Met een speciale interieurbehandeling kunnen we deze verwijderen. Hierdoor voelt én ruikt je auto weer als nieuw. En dat rijdt natuurlijk het allerlekkerst.

auto wassen emmeloord

Auto wassen Emmeloord? Autoverzorging Nederland is meer dan een autopoetsbedrijf!

Meer diensten van ons autopoetsbedrijf

Wist je dat wij meer kunnen dan je auto wassen in Emmeloord? Autoverzorging Nederland is namelijk veel meer dan een autopoetsbedrijf. Je kunt bij ons ook terecht voor:

auto wassen emmeloord

Call Now Button