Autolak
schoonmaken

Autolak schoonmaken bij hardnekkige vervuiling

Wanneer je lichte vervuiling op je autolak hebt, kun je dat vaak zelf eenvoudig verwijderen. Maar soms krijgt je autolak wat meer te verduren, bijvoorbeeld wanneer er verfnevel, hars of teer op de lak komt. De autolak schoonmaken wordt dan een serieuze klus. Je wil het hardnekkige vuil verwijderen, maar je wil de lak niet beschadigen. Het is dan verstandig om je autolak te laten reinigen door een professional.

Autolak schoonmaken is iets wat we bij Autoverzorging Nederland dagelijks doen. We beschikken over de juiste kennis en apparatuur om jouw autolak veilig te reinigen. Is je autolak niet alleen vervuild, maar ook beschadigd? Dan kunnen wij je auto polijsten.

Verfnevel verwijderen

Het huis van de buren wordt geschilderd of je bent zelf aan het schilderen. Het huis staat strak in de verf, maar tijdens het verven waait een nevel met de wind mee op die tot tientallen meters verderop terecht komt op jouw auto. Het resultaat? Een gespikkelde auto. En het vervelende is dat je het pas merkt wanneer de verfnevel uitgehard is.

Om verfnevel of -spatten te verwijderen is meer nodig dan je auto wassen en te polijsten. Verfnevel komt altijd neer over de gehele auto, zo ook op de ramen en rubbers. Wij kunnen de autolak schoonmaken en met handmatig en machinaal kleien vaak alles verwijderen. Na het kleien is het noodzakelijk om de lak te polijsten om hem weer in nieuwstaat te brengen.

Prijs per uur:

€57,50

Hars verwijderen

Je parkeert de wagen onder een boom en wanneer je een paar uur later terugkomt, zit je auto vol harsvlekken. Hars verwijderen door je auto te wassen of door de wasstraat te rijden? Vergeet het maar. Harsvlekken zijn niet zo gemakkelijk weg te krijgen.

Het is niet verstandig om de hars lang op de auto te laten zitten, want dan wordt het alleen maar erger. Hoe langer je wacht met de autolak schoonmaken, hoe meer tijd en moeite het kost. Bovendien tast de hars je lak aan.

Het is dus zaak dat die ellendige harsvlekken zo snel mogelijk van je lak komen. Als autoverzorgingsbedrijf hebben we alles in huis om hars goed en veilig van jouw autolak te verwijderen. Bovendien hebben we de tijd.

autolak schoonmaken

Prijs per uur:

€57,50

Teer verwijderen

Teer is de kleverige, zwarte substantie die meestal op het onderste deel van je auto verschijnt. Vaak zie je het achter de wielen en op de onderste helft van de zijdeuren, maar in extreme gevallen kan het ook op de motorkap, het rooster, het dak en de ramen van je auto zitten. Waar komt al deze teer vandaan?

Bij asfalteren wordt teer gebruikt. Wanneer je rijdt op recent aangelegd asfalt, over pas gevulde kuilen en zelfs als je voorbij apparatuur rijdt die wegwerkzaamheden uitvoert, kan teer opspatten op je auto. De teer verhardt jarenlang niet volledig en laat zich slecht verwijderen met natuurlijke reinigingsmiddelen. Een oplosmiddelhoudende reiniger is nodig om teer te verwijderen.

Wij hebben de juiste producten in huis om de teer te verwijderen. Na het verwijderen van de teer kunnen we de auto zorgvuldig wassen en de autolak polijsten. Zo kunnen we de autolak herstellen en de lak een prachtige glans geven.

Prijs per uur:

€57,50

Call Now Button