Autolak
schoonmaken

Verfnevel verwijderen

Het huis van uw buren wordt geschilderd of u bent zelf aan het schilderen. Het huis staat strak in de verf, maar tijdens het verven waait een nevel met de wind mee op die tot tientallen meters verderop terecht komt op uw auto. Het resultaat? Een gespikkelde auto. En het vervelende is, u merkt het pas wanneer de verfnevel uitgehard is. Om verfnevel of -spatten te verwijderen is meer nodig dan uw auto wassen en te polijsten. Verfnevel komt altijd neer over de gehele auto, zo ook op de ramen en rubbers. Wij kunnen met handmatig en machinaal kleien vaak alles verwijderen. Na het kleien is het noodzakelijk om de lak te polijsten voor weer een nieuw staat van uw auto.

Prijs per uur:

€57,50
Hars verwijderen

U parkeert de wagen onder een boom en als u een paar uur later terugkomt, zit uw auto vol harsvlekken. Verwijderen door uw auto te wassen of door de wasstraat te rijden? Vergeet het maar. Harsvlekken zijn niet zo gemakkelijk weg te krijgen. Laat hars dan ook niet lang op uw auto zitten, want het wordt alleen maar erger. Hoe langer u wacht, hoe meer tijd en moeite het kost. En erger nog: hars tast uw lak aan.

Prijs per uur:

€57,50

Teer verwijderen

Teer is de kleverige, zwarte substantie die meestal op het onderste deel van uw auto verschijnt. Vaak wordt het achter uw wielen en op de onderste helft van de zijdeuren gezien, maar in extreme gevallen kan het ook op de motorkap, het rooster, het dak en de ramen van uw voertuig zitten. Waar komt al deze teer vandaan?

Teer is een stof die wordt gebruikt bij het asfalteren. Wanneer u rijdt op recent aangelegd asfalt, over recent gevulde kuilen of zelfs als u voorbij apparatuur rijdt die wegwerkzaamheden uitvoert, kan teer opspatten op uw auto.
Het verwijderen van teer van uw voertuig is een ander proces dan het verwijderen van insecten of sap.

Teer is een op olie gebaseerde stof. Het verhardt jarenlang niet volledig en laat zich slecht verwijderen met natuurlijke reinigingsmiddelen. Een oplosmiddelhoudende reiniger is nodig om teer te verwijderen. Hoewel teerverwijderaars vaak ook goed werken om insecten en sap van het oppervlak van een voertuig te verwijderen. Na het verwijderen van de teer moet de auto goed gewassen worden en een polijstbehandeling wordt aanbevolen voor herstel aan uw lak en een perfecte glans.

Prijs per uur:

€57,50

Call Now Button