Ook beschikbaar voor bureaustoelen!

 

Stoel reinigen

Jouw bureaustoel

Dagelijks maken jouw medewerkers gebruik van de bureaustoel in veel gevallen zelfs met meerdere personen. 60% van de werknemers eet minimaal 2x per week achter zijn werkplek. Koffievlekken, broodkruimels, bacteriën en stofdeeltjes; je bureaustoel is vaak niet hygiënisch schoon. Enkel stofzuigen is niet voldoende om de bureaustoelen ‘echt’ schoon te krijgen. Regelmatige reiniging van de bureaustoel is essentieel voor de hygiëne in de werkomgeving en zorgt voor verlenging van de levensduur van de bureaustoel.

Stoelreiniging door Autoverzorging Nederland

Uit onderzoek blijkt dat een vuile bureaustoel, net als een vieze autostoel in een auto, kan zorgen voor rusteloosheid, irritatie aan luchtwegen, huid en ogen. Wij helpen deze klachten voorkomen door jouw bureaustoel(en), op locatie of bij ons op de zaak, te reinigen. Het resultaat is een schone bureaustoel die bijdraagt aan de gezondheid en aan een goede uitstraling naar het personeel en gasten.

Bureaustoel in de kantooromgeving

Wij reinigen regelmatig auto’s voor AB Vakwerk! Om alle vlekken te verwijderen van de autostoelen reinigen wij deze stoelen met onze sproei-extractiemachine. Echter in deze tijd met het coronavirus is het voor ons heel goed mogelijk om bij AB Vakwerk op locatie, bureaustoelen te reinigen of deze bureaustoelen op te halen en bij ons op de zaak te reinigen. Vrijwel alle vlekken worden verwijderd.

Voordelen
van een stoelreiniging

  Nette en schone werkomgeving
  Terugdringen van het ziekteverzuim
  Verlenging van de levensduur 

Reinigen op locatie

Je hoeft niet met de stoelen te slepen. Het is mogelijk om de bureaustoelen zoveel mogelijk in één ruimte bij jou op kantoor te verzamelen. Er dient wel rekening te worden gehouden met een droogtijd van +/-6 tot 8 uur.
Ons reinigingsapparaat produceert evenveel geluid als een stofzuiger. Op plaats van uitvoering dient elektriciteit (220V) en water tot onze beschikking te staan.

U hoeft niet met uw stoelen te slepen. Het is mogelijk om de bureaustoelen zoveel mogelijk in één ruimte bij u op kantoor te verzamelen. Er dient wel rekening te worden gehouden met een droogtijd van +/-6 tot 8 uur.
Ons reinigingsapparaat produceert evenveel geluid als een stofzuiger. Op plaats van uitvoering dient elektriciteit (220V) en water tot onze beschikking te staan.

Prijsindicatie per stoel

”101

€ 17,50

51 – 100

€ 18,50

26 – 50

€ 19,95

1 – 25

€ 22,50

Voorwaarden

Minimum opdracht meubilair € 225,00. Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW

Prijzen zijn geldig indien uitvoering plaatsvindt op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur.

Wij reinigen op locatie in een door jou beschikbaar gestelde ruimte op de begane grond, hier dient elektriciteit en stromend water tot onze beschikking te staan.

Onze machine maakt geluid dat vergelijkbaar is met een stofzuiger en kan alleen middels een lift of extra mankracht naar een andere verdieping.

Na reiniging is de stoel i.v.m. de droogtijd tussen de 6-8 uur niet bruikbaar.

Wij kunnen geen 100% vlekverwijdering
garantie geven.

Call Now Button