Meer dan een camper wasstraat

Je vakantie was prachtig, maar bij thuiskomst ziet je camper er waarschijnlijk minder stralend uit. Overal zit stof, zand en ander vuil. Je camper van binnen en buiten reinigen is een hele klus. Toch is het wel fijn als hij in het voorjaar weer schoon uit de stalling komt. Laat je camper daarom schoonmaken bij Autoverzorging Nederland, wij zijn meer dan een autopoetsbedrijf! Wij reinigen het interieur van je camper grondig, zodat het weer als nieuw lijkt. Ook de buitenkant laten we weer stralen.

Kies je voor ons autoverzorgingsbedrijf dan kies je voor een betere verzorging van je camper ten opzichte van camper wasstraat. Een reguliere camper wasstraat gebruikt vaak te harde schoonmaakborstels. Deze kunnen krassen in de lak en op de kunststof ramen veroorzaken. Wij reinigen jouw camper met de hand en speciale apparatuur. Daarnaast kunnen we de buitenkant van je camper voorzien van een beschermlaag. Hiervoor behandelen we de camper met een wax, sealant of coating. Zo kan jouw camper fris en klaar voor het nieuwe seizoen de stalling in.

De voordelen van

Het coaten van je camper

Een coating is een extra harde beschermlaag die de prestaties van een lak aanzienlijk verhogen. Een coating heeft een levensduur van meerdere jaren. Coatings zijn het ultieme beschermende product en zijn vele malen harder en dus duurzamer dan een wax. Met wax bescherm je jouw camper vaak maar een paar maanden.

Een coating geeft jouw camper een prachtige glans die jaren mee gaat. Daarnaast hecht vuil zich nauwelijks aan een gecoate camper, waardoor je het wassen van je camper makkelijker en sneller is. Hieronder zie je welke voordelen het coaten van je camper nog meer heeft.

     Ultieme glans
     Chemisch resistentie
     Langdurige bescherming

     Eenvoudige wasbeurten
     Minder onderhoud

Door de camper wasstraat is niet beschermen!

camper wasstraat

Je camper is je trots, daar maak je met plezier kilometers mee. Om zo lang mogelijk van je camper te kunnen genieten, moet je hem ook onderhouden. Met wassen alleen haal je slechts het oppervlakkige vuil weg en bescherm je je camper niet. Je camper in een reguliere camper wasstraat schoonmaken kan je camper zelfs beschadigen.

Wil jij blijven genieten van die glimmende camper?
Kies dan voor echte bescherming. Wij behandelen je camper met een wax, sealant of een coating en zorgen voor een optimale conditie en een ontspannen reis. Kortom Autoverzorging Nederland is meer dan een autopoetsbedrijf!

Camper schoonmaken: Interieur

Je rijdt niet alleen in je camper, je woont er tijdens je vakantie ook in. Het is dan wel zo fijn als het interieur schoon is. Een camper schoonmaken kost tijd als je het goed wil doen. Bovendien is het lastig om zelf de diepere vervuiling te verwijderen. Wij hebben de juiste kennis en apparatuur in huis om het interieur van je camper grondig te reinigen.

Het schoonmaken van het interieur van je camper begint in de bestuurderscabine. Allereerst zuigen we de stoelen en het tapijt uit. Vervolgens reinigen we de stoelen en de matten door middel van stoom. Daarna zuigen we de opbergvakken uit en maken we ze schoon. Tot slot nemen we het dashboard, de ramen en deuren af.

Na de bestuurderscabine gaan we door met het schoonmaken van de leefruimte. In de leefruimte van de camper reinigen beginnen we met het uitzuigen en stomen van de vloerbedekking en de kussens. Vervolgens zuigen we alle kastjes uit en maken we ze goed schoon. Ook de badkamer en keuken worden grondig gereinigd. Als laatste wassen we de ramen.

Wil jij je volgende campertrip beginnen met een heerlijk fris gevoel? Laat dan je camper schoonmaken door Autoverzorging Nederland!

Call Now Button