0515 – 41 28 25 Sneek
0527 – 502 405 Emmeloord

Coaten

Een coating is een extra harde beschermlaag met zeer specifieke ingrediënten, die de prestaties van een autolak aanzienlijk verhogen. Een coating heeft een levensduur van meerdere jaren. Coatings zijn het ultieme beschermende product en zijn vele malen harder en dus duurzamer dan een wax. Wax gaat doorgaans maar een paar maanden mee.

Voordat we een coating aanbrengen, zorgen we voor een perfecte voorbereiding.  Als het lakwerk niet in optimale staat verkeert, verlies de coating zijn waarde. Coaten is bovendien geen werkje voor de leek. Het kost tijd en aandacht, een coating is erg gevoelig voor fouten. Een foutief aangebrachte coating geeft niet alleen weinig resultaat, maar kost ook veel tijd om te herstellen.

De voordelen van COATEN

– Zeer harde laag bovenop de lak, die beter bestand is tegen lichte krassen en vegen
– geeft een scherpe, en diepe reflectie op de lak
– gaat meerdere jaren mee, tot vijf jaar garantie.
– door de bescherming van meerdere jaren heb je geen wax meer nodig.

Autoverzorging Nederland werkt exclusief met marktleider FLON.

FLON International ontwikkelt al meer dan 30 jaar uiterst hoogwaardige coatings, voor zowel de Automotive als Industrie.

Waarom coaten met FLON?

Om de lak van uw auto maximaal te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Lang niet iedereen weet dit, maar lak van een auto is zéér kwetsbaar. Regelmatig uw auto wassen is goed, maar onvoldoende om de lak te beschermen. Regen, sneeuw, Uv-licht, vuil en chemicaliën, tasten na verloop van tijd de lak van uw auto aan. U wilt uw investering goed beschermen, maar heeft geen zin en tijd om uw auto intensief te onderhouden?

AVN werkt met 3 verschillende coatings van FLON

  • PTFE Coating [Polytetrafluorethyleen]
  • Quartz Glas Coating
  • SILL Ceramic Coating