Meer info over onze:

Coatings

SILL Ceramic Coating

Sill ceramic coating is op dit moment de meest beschermende coating die beschikbaar is. De eigenschappen van deze coating zijn dat het de look en feel heeft van een transparante lak laag. Het oppervlak is na aanbrengen spiegelglad en kristalhelder. De lak van uw auto exterieur voelt zijdezacht aan. Verder is de coating niet belastend voor het milieu en lucht drogend.

De coating zelf reinigend en stoot water en vuil af. Ook is het UV werend, kortom het totaalplaatje.

Levensduur garantie: 5 jaar

Quartz Glas Coating

Quartz glas coating is een lakbescherming op basis van silicium, ook wel ’kwartsglas’ genoemd. Silicium is een onschadelijk bestandsdeel dat afkomstig is uit de natuur en dus duurzaam is voor het milieu. De basis van deze coating is namelijk kristalzand. Gereinigd en verpulvert tot het meest kristalheldere, zuivere zand ter wereld. Des te kleiner (nano) de deeltjes des te minder vuil hecht aan uw lak.

De auto wordt doormiddel van deze flinterdunne laag makkelijk te onderhouden en eenvoudig te reinigen.

Levensduur garantie: 4 jaar

PTFE Coating 

PTFE Coating is de meest budgetvriendelijke optie en al ruim 30 jaar beschikbaar vanuit FLON. De coating heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding en biedt een solide lakbescherming. Vooral in vergelijking met wax is deze coating de betere optie. PTFE coating beschermt namelijk de lak goed tegen hoge temperaturen (bij wax  breekt de bescherming dan af).

Na voorbehandeling wordt het speciale PTFE-molecuul in de lak gemasseerd. Hierdoor ontstaat een glad oppervlak en heeft vervuiling vrijwel geen kans zich te hechten.

Levensduur garantie: 3 jaar

Call Now Button