0515 – 41 28 25 Sneek
0527 – 502 405 Emmeloord

Contact ons

Wolkammersstraat 14-B

8601 VB Sneek

Bel ons

(0515) – 412 825

Ondernemersweg 29

8304 BH Emmeloord

Bel ons

(0527) – 502 405

Stuur ons een mail

info@autoverzorgingnederland.nl

Meest gestelde vragen

Gestelde vragen

hier jouw antwoorden en vragen

Hebben jullie deskundig advies?

Zeker! onze kwaliteit en zekerheid zijn bij ons als BOVAG aangesloten bedrijven gegarandeerd. De werkwijze is volledig transparant en inzichtelijk. Er worden duidelijke afspraken gemaakt over de te verrichten werkzaamheden, planning en begroting.

Bieden jullie ook garantie op uitgevoerde werkzaamheden?

Uiteraard bieden garantie op uitgevoerde werkzaamheden. Vakkundige reparaties bepalen namelijk direct de veiligheid van berijders en medeweggebruikers. Daarom werken wij als BOVAG aangesloten bedrijf volgens vastgestelde procedures en checklists. Juist door het vakmanschap van ons als bij BOVAG aangesloten bedrijf kan uitgebreide garantie op werkzaamheden worden verstrekt. Eventuele geschillen worden in goed overleg opgelost, met de mogelijkheid om bindend advies te vragen aan de BOVAG Geschillencommissie.

Hebben jullie vakkundig en opgeleid personeel?

Ja, elke opdracht is uniek en vraagt om maatwerk. Bij ons als BOVAG aangesloten bedrijf werken uitsluitend goed opgeleide en ervaren mensen met een bijzondere passie voor vakmanschap. Zij beschikken over de meest moderne apparatuur, gereedschappen en materialen en werken volgens vaste voorschriften en checklists. Zij adviseren u graag vanuit hun expertise. Een scholings- en opleidingsplan zorgt ervoor dat zij vooroplopen in kennis en kunnen omgaan met technologisch complexe voertuigen en apparatuur. Ook zijn wij continue bezig met het ontwikkelen van innovatieve technieken en werkprocessen. Onze medewerkers profiteren van hun opleiding autopoetstraining genoten bij Innovam. Mede door hun vakmanschap voldoen wij aan strenge eisen op gebied van milieu, arbozorg, kwaliteit en serviceverlening.

Hebben jullie moderne apparatuur?

Goed gereedschap is het halve werk. Wij beschikken over een moderne bedrijfsuitrusting waarmee ook complexe technologische werkzaamheden verricht kunnen worden, en hanteren de hoogste kwaliteitsmaatstaven. Onze medewerkers zijn speciaal opgeleid om vakkundig met de speciale gereedschappen, apparatuur en middelen om te gaan. Zo wordt voldaan aan strenge eisen op gebied van milieu, arbozorg, kwaliteit en serviceverlening.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen!

MVO staat hoog in het vaandel en geldt als een belangrijke voorwaarde voor onze bedrijfsvoering. Ons bedrijf voldoet aan de strenge kwaliteit, milieu- en arbo-voorschriften. BOVAG heeft een online systeem ontwikkeld dat ondersteunt bij het in kaart brengen van risico’s en het nemen van maatregelen. Met een moderne bedrijfsuitrusting, milieuvriendelijke middelen zoals watergedragen middelen en innovatieve werkprocessen brengt Autoverzorgingnederland het duurzaam ondernemen in praktijk.