Autoverzorging Nederland

Kent u nog dat gevoel, toen u voor de eerste keer in uw nieuwe auto stapte? 

Wij verzorgen uw wagenpark, privé auto of camper in optische staat. Dit doen wij met zeer veel enthousiasme en  passie sinds 2010 vanuit Sneek en per november 2017 vanuit Emmeloord.

Gezamenlijk kijken we hoe we uw voertuig het beste kunnen behandelen, wat u wilt en hiervoor nodig is.

Wilt u weer met hetzelfde gevoel instappen en trots zijn op uw auto als toen u voor het eerst instapte?

Breng dan een bezoek aan ons, wij hebben de koffie voor u klaar staan!

Flon 4000 Coating

Nederland maakt deel uit van de FLON International Groep, sinds 25 jaar marktbepalend in de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige PTFE, SiO2, Quartz- & Keramische oppervlakte coatings. Geschikt voor zowel de Automotive, Industrie, Scheepvaart als Transportsector.

Berijders wisseling

Heeft u een dynamisch wagenpark, of schuift er regelmatig een auto door naar een andere medewerker? Dan verwacht je toch ook dat hij of zij netjes met de door u beschikbaar gestelde auto omgaat? Hier kunt u zeker van zijn als de nieuwe berijder in een schoon en verzorgde auto stapt die bij Autoverzorging Nederland is geweest.

Auto verkopen

Met de juiste verzorging en aandacht is er ook van uw huidige auto, een prachtige auto te maken waar u versteld van zal zijn. Niet alleen u zal versteld zijn van hoe mooi u huidige auto toch nog is maar ook de hogere inruilprijs zal u verbazen. Niet alleen technisch onderhoud is van belang, ook het optische onderhoud is heel belangrijk.

Maandelijks onderhoud

Tussendoor nog wat aandacht besteden aan de auto, is vaak een vergeten onderdeel. Toch is dit erg jammer, bij aanschaf zo trots op de auto en lang voor gespaard. Nu niet meer het WOW gevoel van de auto, terwijl dit wel bijdraagt aan je gevoel en de levensduur van de auto. Een maandelijks onderhoudscontract is dan wellicht toch even dat extra zetje om uw auto te verzorgen.

Specialismen

Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken en onderhouden van oude en nieuwe auto’s. Ook hebben wij dagelijks te maken met het inleveren van leaseauto’s en waar specifiek op gelet word. Met onderhoud en grondige  schoonmaakbeurten kunt u vooraf al weten en verhelpen wanneer u uw auto moet inleveren en achteraf geen onverwachte kosten krijgt. 

 

1 week ago

Heb jij ons al gezien of gesproken op het festivalplein bij het Werkfestival Súdwest Fryslân bij Lokaal 55

Van 10 tot 16:00 uur kan jij je laten informeren en inspireren door meer dan 50 ... See more

Tevredenheid gegarandeerd

““Vandaag mijn 8 jaar oude Opel Corsa gebracht voor een grondige opknap beurt. Mijn auto had onder andere aanslag van bomen, na de poetsbeurt heb ik de auto Weer blinkend in ontvangst genomen. Meer dan tevreden over het resultaat. Ik zal de service en zeker de klantvriendelijke benadering uitdragen en onder de aandacht brengen. Top!”

“DAls eigenaar van een dienstverlenende organisatie staat service hoog in het vaandel. Mijn auto wilde ik ter verkoop aanbieden maar had een grondige poetsbeurt nodig en de auto stonk naar rook. Oto2Poets had de auto nodig voor een 24-uurs behandeling. Tijdens deze periode hebben ze de auto van binnen- en buiten volledig aangepakt. De rooklucht is verwijderd met een ozon-apparaat. En dit met effect!! De auto heeft mij bij verkoop €. 750,00 meer opgebracht dan in 1e instantie werd geboden. Kortom een top bedrijf met een top service en zeer gedreven medewerkers.”

Auto's Verzorgd

Jaren in de business

Locaties

Wil jij weer verliefd worden op je auto?

Neem contact op 0515 – 41 28 25

Volledige autoverzorging

Tevredenheid gegarandeerd!

Bel ons vandaag nog