0515 – 41 28 25 Sneek
0527 – 502 405 Emmeloord

Interieur

Een glanzend exterieur van uw auto maakt misschien indruk bij anderen. Maar u heeft er zelf vrij weinig aan als u in de wagen zit. Leuk als u thuis uit het raam kijkt, maar waarom niet genieten van een schoon interieur terwijl u rijdt? Wanneer u de auto intensief gebruikt, is dat zichtbaar. Natuurlijk kunt u zelf een hoop vuil verwijderen, maar er zijn nogal wat hoeken en gaten waar u minder makkelijk bijkomt met uw eigen stofzuiger of de slag bij de wasstraat. De juiste kennis en apparatuur bieden uitkomst. Bovendien hebben wij de tijd.

Het verwijderen van de matten is de eerste stap in de reiniging van het interieur van uw auto.
Door de matten buiten de auto te reinigen, kunnen we heel secuur te werk gaan. Buiten de eventuele slijtage om, ogen uw vloermatten weer als nieuw. Na de schoonmaak van de matten zuigen we het de stoelen en het tapijt in het interieur uit, zowel de bodem als de opstaande kanten en de kofferbak. We reinigen de kunststof panelen, het dashboard en de ruimte van de reserveband, totdat het in elk hoekje glimt. En vervolgens gaan we aan de slag met het verwijderen van vlekken uit de bekleding. Lederen bekleding wordt gereinigd en gevoed voor een optimaal resultaat.

Specials

HONDENHAREN VERWIJDEREN

Uw trouwe viervoeter neemt u vast het liefst altijd mee. Ook in de auto. Fijn natuurlijk, maar we raden u wel aan een speciaal kleed of een hondenmand in uw auto te gebruiken. Hondenharen dwarrelen door de luchtcirculatie door de gehele auto en zijn zeer lastig te verwijderen. Alleen stofzuigen is niet voldoende. Wanneer u dit bijhoudt, voorkomt u dat het een onprettige klus wordt en er zomaar een paar uur uur mee bezig bent.

ROOKLUCHT VERWIJDEREN (OZON)

Ozonbehandeling, snel van nare geuren af
Met een ozonbehandeling snel rooklucht of andere nare geuren verwijderen uit uw auto?

Luchtverfrissers maskeren nare geuren, ozon zorgt ervoor dat ze echt verdwijnen. We passen de ozonbehandeling toe in sterk vervuilde auto’s, bijvoorbeeld om de rooklucht of hondengeur te verwijderen.

Hoe werkt ozon?

Een ozonbehandeling is vrijwel altijd onderdeel van een reinigingsproces. We zorgen allereerst voor een complete reiniging van uw interieur. Door eerst een dieptereiniging uit te voeren zorgen we ervoor dat de de bron en vervuiling verdwijnen. Als al het vuil is verwijderd, plaatsen we een speciaal apparaat in uw auto voor de ozonbehandeling. Ozon werkt desinfecterend en ontgeurend en wordt bijvoorbeeld ook gebruikt om drinkwater te ontsmetten. Het zorgt ervoor dat uw huis, auto of bedrijfspand na de behandeling Dagelijks maken uw medewerkers gebruik van de bureaustoel in veel gevallen zelfs met meerdere personen. 60% van de werknemers eet minimaal 2x per week achter zijn werkplek. Koffievlekken, broodkruimels, bacteriën en stofdeeltjes; uw bureaustoel is vaak niet hygiënisch schoon. Enkel stofzuigen is niet voldoende om de bureaustoelen ‘echt’ schoon te krijgen. Regelmatige reiniging van de bureaustoel is essentieel voor de hygiëne in de werkomgeving en zorgt voor verlenging van de levensduur van de bureaustoel.

(BUREAU)STOEL REINIGEN

Stoelreiniging door Autoverzorging Nederland
Wij reinigen regelmatig auto’s voor AB Vakwerk! Om alle vlekken te verwijderen van de autostoelen reinigen wij deze stoelen met onze sproei-extractiemachine. Echter in deze tijd met het coronavirus is het voor ons heel goed mogelijk om bij AB Vakwerk op locatie, bureaustoelen te reinigen of deze bureaustoelen op te halen en bij ons op de zaak te reinigen. Vrijwel alle vlekken worden verwijderd.

Bureaustoel in de kantooromgeving
Uit onderzoek blijkt dat een vuile bureaustoel, net als een vieze autostoel in een auto, kan zorgen voor rusteloosheid, irritatie aan luchtwegen, huid en ogen. Wij helpen deze klachten voorkomen door uw bureaustoel(en), op locatie of bij ons op de zaak, te reinigen. Het resultaat is een schone bureaustoel die bijdraagt aan de gezondheid en aan een goede uitstraling naar het personeel en gasten.

Voordelen van een stoelreiniging
● Nette en schone werkomgeving
● Terugdringen van het ziekteverzuim
● Verlenging van de levensduur van de stoel

Reinigen op locatie
U hoeft niet met uw stoelen te slepen. Het is mogelijk om de bureaustoelen zoveel mogelijk in één ruimte bij u op kantoor te verzamelen. Er dient wel rekening te worden gehouden met een droogtijd van +/-6 tot 8 uur. Ons reinigingsapparaat produceert evenveel geluid als een stofzuiger. Op plaats van uitvoering dient elektriciteit (220V) en water tot onze beschikking te staan.

Prijzen bureaustoel en tapijt reinigen
Aantal stoelen Prijs per stoel
101 > stoelen € 17,50
51 – 100 stoelen € 18,50
26 – 50 stoelen € 19,95
1 – 25 stoelen € 22,50

Voorwaarden
● Minimum opdracht meubilair € 225,00. Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW
● Prijzen zijn geldig indien uitvoering plaatsvindt op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur.
● Wij reinigen op locatie in een door u beschikbaar gestelde ruimte op de begane grond, hier dient elektriciteit en stromend water tot onze beschikking te staan.
● Onze machine maakt geluid dat vergelijkbaar is met een stofzuiger en kan alleen middels een lift of extra mankracht naar een andere verdieping.
● Na reiniging is de stoel i.v.m. de droogtijd tussen de 6-8 uur niet bruikbaar.
● Wij kunnen geen 100% vlekverwijdering garantie geven.