Koplampen polijsten

Koplampen polijsten essentieel voor veiligheid

Doffe koplampen polijsten? Autoverzorging Nederland kan koplampen polijsten zodat ze er weer als nieuw uitzien, vanaf €60,- per koplamp! Het is gevaarlijk om met doffe koplampen de weg op te gaan, omdat je dan minder goed zicht hebt. Daarnaast kunnen andere weggebruikers jou niet goed zien. Kies voor veiligheid en laat je doffe koplampen polijsten.

Doffe koplampen

Vroeger werden koplampen gemaakt van glas. Tegenwoordig zijn ze van helder kunststof. Door uv-straling, steenslag, strooizout en andere chemicaliën worden de kunststof koplampen dof en kunnen ze verkleuren. Dat kan voor gevaarlijke situaties op de weg zorgen.

Het gevaar van doffe koplampen
s Doffe koplampen laten minder licht door. Hierdoor ben je minder goed zichtbaar voor andere weggebruikers.

s Niet langs alle wegen staan lantarenpalen. Als je koplampen dan niet optimaal functioneren, heb je zelf minder zicht op de weg.

s Als je koplampen te dof zijn, kan je auto tijdens een apk-keuring afgekeurd worden.

Koplampen polijsten is de oplossing

Heldere koplampen zijn essentieel om veilig deel te nemen aan het verkeer. Maar hoe maak je doffe koplampen weer helder, zonder dat je ze hoeft te vervangen? Het antwoord is simpel: je koplampen polijsten. Op internet zijn trucjes te vinden om het polijsten zelf te doen, bijvoorbeeld met het gebruik van tandpasta of aceton. Deze oplossingen zijn vaak maar tijdelijk en kunnen in sommige gevallen schadelijk zijn voor de lampen en voor jouw gezondheid. Koplampen polijsten daarentegen is een langdurige en veilige oplossing, mits het door een professioneel autoverzorgingsbedrijf wordt gedaan.

koplampen polijsten 2

Hoe wij koplampen polijsten

Autoverzorging Nederland heeft de kennis en apparatuur in huis om doffe koplampen te verhelderen. Allereerst schuren wij de koplampen om een egale laag te creëren. Vervolgens polijsten we de koplampen en worden ze weer glimmend en helder.  Daarna ontvetten we de koplampen en brengen we een speciale coating aan. Deze coating beschermt de lampen onder andere tegen uv-straling. Zo worden jouw koplampen minder snel weer dof en kun jij weer veilig de weg op!  

Wij zijn meer dan een autopoetsbedrijf. Wist je namelijk dat we ook jouw hele auto kunnen polijsten? We brengen dan de bestaande lak van je auto weer in nieuwstaat.

De voordelen van professioneel je koplampen laten polijsten

Koplampen zien er als nieuw uit

Gemakkelijk

Bespaart je tijd

Langdurige oplossing

Call Now Button