Lease auto
inleveren

Lease auto inleveren

Het contract van uw lease auto loopt af en u moet uw lease auto weer inleveren. U overlegt met de leasemaatschappij waar en wanneer u de auto inlevert. Als u de auto inlevert, zijn daaraan meestal eisen verbonden. Zo wordt de lease auto bijvoorbeeld nagekeken op schades aan de binnen- en buitenkant.  Vaak is ook een van de eisen dat u uw lease auto helemaal in orde, schoon en zonder beschadigingen inlevert. Wij kunnen ons voorstellen dat dit best een uitdaging vormt, want een vlek of kras loopt u makkelijk op.

Eigen risico van uw lease auto

De kosten van de schades en beschadigingen zal de leasemaatschappij aan u door berekenen. Vaak is dit eigen risico, maar dit is afhankelijk van de afspraken die er gemaakt zijn. Per schade of beschadiging kan het zijn dat je een eigen risico moet betalen.

Voorbeeld voor Private Lease
Je hebt een dekking met een eigen bijdrage van maximaal €300 per niet verhaalbare schade. Stel er is een schade van €800, dan betaal je €300 eigen bijdrage. Is het schadebedrag lager dan het eigen risico hoef je alleen het schadebedrag te betalen. Let op: dit is dus per schade!

Bespaar op uw eigen risico

Autoverzorging Nederland kan hier een uitkomst in bieden. Een leasemaatschapij wil namelijk dat u de lease auto schoon inlevert. Als uw voertuig niet schoon is, is het namelijk moeilijker om eventuele schade te zien en te noteren. Hier wordt dan ook een aantekening van gemaakt. Wij zorgen ervoor dat zowel het auto interieur als auto exterieur gereinigd en beschermd wordt.

Ook kunnen wij geuren en/of vlekken in het interieur van het voertuig verwijderen. Deze kunnen van invloed zijn op de waarde van een ingeleverd voertuig, kosten om dit te reinigen zullen ook door de leasemaatschappij aan u doorberekend worden. Wij wassen en poetsen uw auto zodat veel beschadigingen en lichte krassen verdwijnen. Zo hoeft u zich over veel beschadigingen en schades geen zorgen meer te maken. Hiermee kunt u dus veel geld besparen.

‘Veel leasemaatschapijen raden aan om uw lease auto volledig te laten reinigen door een professioneel schoonmaakbedrijf voordat u deze inlevert.’

‘Een 20 jarige auto laten lijken alsof hij net nieuw is’

Schade aan uw lease auto?

Autoverzorging Nederland werkt samen met de volgende partners

ASN Autoschade staat voor kwalitatief hoogstaand en veilig herstel van uw autoschade. Onze vestigingen werken efficiënt, zijn snel en uw tevredenheid staat vanaf begin tot eind centraal.

123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).

Met bijna 40 vestigingen van lokale autoruitspecialisten is SZA de grootste onafhankelijke autoruitspecialist van Nederland!

Call Now Button