Over Auto
verzorging
Nederland

Video – Auto desinfecteren

‘Jouw auto desinfecteren in 15 minuten!’

Ondernemers portret – De Specialist

”Word weer verliefd,
op je auto!”

Underpromise, overdeliver

Het werd een sport om de huurwagens als nieuw op te leveren, net even meer te doen dan verwacht. Underpromise, overdeliver. Sinds 2010 werkt hij met zijn team vanuit Sneek en sinds 2017 is daar een tweede vestiging in Emmeloord aan toegevoegd. Harry is die ultieme specialist, de man met het ingebouwde vergrootglas en een ongebreidelde hartstocht voor auto’s.

In een wereld waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, ligt er nog bijzonder weinig nadruk op het onderhoud van materialen. We leven nog te veel in een wegwerpmaatschappij en dat moet veranderen. De auto is naast het huis (of bedrijfspand) een van de grootste aankopen die men doet. Goed onderhoud is van levensbelang. Het is bovendien doodzonde om niet optimaal te genieten van jouw wagen. Periodiek investeren levert je naast plezier van het gebruik ook nog eens veel meerwaarde op.

“Opeens zijn er aan het einde van het leasecontract allemaal kleine beschadegingen

Tevredenheid gegarandeerd

Gezamenlijk kijken we hoe we
jouw voertuig het beste kunnen behandelen, wat je wil en
wat hiervoor nodig is.

Flon Coating
4000

Nederland maakt deel uit van de FLON International Groep, sinds 25 jaar marktbepalend in de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige PTFE, SiO2, Quartz- & Keramische oppervlakte coatings. Geschikt voor zowel de Automotive, Industrie, Scheepvaart als Transportsector.

Auto 
verkopen?

Met de juiste verzorging en aandacht is er ook van jouw huidige auto een prachtige auto te maken waar je versteld van zal zijn. Niet alleen jij zal versteld zijn van hoe mooi jouw huidige auto toch nog is, maar ook de hogere inruilprijs zal je verbazen. Niet alleen technisch onderhoud is van belang, ook het optische onderhoud is heel belangrijk.

Auto schoonmaakdiensten

Auto
wassen

Meer info

Auto
waxen

Meer info

Auto
coaten

Meer info

Auto
polijsten

Meer info

Auto interieur
reinigen

Meer info

Auto
specials

Meer info

Zakelijk

Meer info

Camper

Meer info

Car
detailing

Meer info

Autolak
schoon
maken
Meer info

Ondernemers portret – BOVAG

”Ik wil graag groeien,
dat zit ook in onze naam”

Call Now Button