Ozonbehandeling auto

Ozonbehandeling auto: verwijder vieze luchtjes

Heb je last van nare geurtjes in jouw auto? Of wil je rooklucht verwijderen uit je auto? Dan biedt een ozonbehandeling bij Autoverzorging Nederland uitkomst. Veel mensen gebruiken luchtverfrissers om van vieze geuren af te komen. Helaas maskeren deze de stank alleen. Ozon breekt aanwezige geuren af, waardoor ze volledig verdwijnen. Het resultaten? Een heerlijk frisse auto!  

Wat is een ozonbehandeling?

Ozon, ook wel O3 genoemd, is een molecuul dat bestaat uit 3 zuurstofatomen. Het is een natuurlijke luchtzuiveraar en heeft een steriliserende werking. Hierdoor kan het ongewenste geuren, bacteriën, virussen en schimmels bij de bron aanpakken en elimineren. Bij een ozonbehandeling van Autoverzorging Nederland wordt de ozon geproduceerd en verspreid door een ozongenerator.

ozonbehandeling auto

Een ozonbehandeling verwijdert zelfs hondengeur en rooklucht uit jouw auto

Hoe gaat een ozonbehandeling?

De ozonbehandeling begint met het grondig reinigen van je auto. Hiervoor is het belangrijk dat je al je persoonlijke spullen en afval uit de auto haalt. Vervolgens kunnen wij het auto interieur reinigen. We maken de matten schoon en zuigen de stoelen en het tapijt uit.

Daarna plaatsen we de ozongenerator in de auto. De ozon wordt gelijkmatig verspreid en komt in contact met alle oppervlakken en interieurdelen van de auto, waaronder de ventilatiesystemen en bekleding. Als de ozon in contact komt met geuren, schimmel of bacteriën, worden deze afgebroken. Hierdoor verdwijnen vieze luchtjes volledig.

Voordelen ozonbehandeling auto

Een van de grootste voordelen van ozonreiniging is dat het doeltreffend geuren verwijdert. Het verwijdert onder andere de geur van sigarettenrook, huisdieren en voedsel. Na een ozonreiniging ruikt jouw auto weer als nieuw! Hierdoor stap je weer met plezier in je auto. Bovendien maakt het jouw auto aantrekkelijker voor potentiële kopers, mocht je je auto willen verkopen. Nare luchtjes verwijderen is ook verstandig als je je leaseauto gaat inleveren.

Naast dat ozon geuren compleet verwijdert, heeft het een desinfecterende werking. Het kan bacteriën, virussen en schimmels in je auto doden. Dat is niet alleen fris, maar ook gezond. Vooral autobestuurders met allergieën, astma of gevoelige luchtwegen kunnen baat hebben bij een ozonbehandeling voor hun auto.

     Verwijdert hardnekkige geuren effectief
     Werkt desinfecterend
     Vergroot jouw rijplezier

Ozonbehandeling auto boeken

Wil jij niet langer rondrijden in een stinkende auto? Of wil je je auto aantrekkelijker maken voordat je hem te koop zet? Maak dan nu een afspraak voor een ozonbehandeling bij Autoverzorging Nederland!

Call Now Button