Wil je een auto huren, maar weet je nog niet welke? Laat je dan informeren door AZ Autoverhuur. Voor autoverhuur in Friesland of autoverhuur in Sneek heb je zeker het juiste autoverhuurbedrijf gevonden. Maar ook buiten Friesland en Sneek zijn wij een betrouwbare autoverhuur partner. Ook in Lemmer, Bolsward, Joure en Balk ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons kun je namelijk terecht voor personenauto’s, maar ook voor bedrijfswagens.

Heb je schade aan je auto? Dan ben je bij ASN Autoschade op het juiste adres. Via de oranje button ‘direct afspraak maken’ kun je zelf een afspraak maken bij een vestiging bij jou in de buurt. Als je in de zoekbalk je postcode of woonplaats invoert, kun je het telefoonnummer van een ASN-vestiging vinden. ASN Autoschade staat voor kwalitatief hoogstaand en veilig herstel van jouw autoschade. Onze vestigingen werken efficiënt en jouw tevredenheid staat vanaf begin tot eind centraal.

Voor de consument is BOVAG een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Bedrijven die zich bij BOVAG willen aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. Zekerheden als BOVAG Garantie, BOVAG Bemiddelingsbureau, de diverse Geschillencommissies en de met consumentenorganisaties afgestemde leveringsvoorwaarden zorgen dat de belangen van consumenten die zaken doen met een BOVAG-bedrijf geborgd zijn.

Trend Lease is de juiste leasepartner, ongeacht de grootte van jouw wagenpark of bedrijfssector. Trend Lease signaleert en reageert op het gebied van raamovereenkomsten maar ook voor het individuele contract. Natuurlijk stuurt Trend Lease bij waar nodig.

123RUIT.nl is een initiatief van Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten).

Met bijna 40 vestigingen van lokale autoruitspecialisten is SZA de grootste onafhankelijke autoruitspecialist van Nederland! Met persoonlijke aandacht en kennis van zaken repareren en vervangen onze gekwalificeerde herstellers meer dan 501 ruiten per dag. Vanzelfsprekend verzorgen wij ook de administratieve afhandeling met jouw verzekeraar of leasemaatschappij.

FLON is in de Benelux uitgegroeid tot de grootste organisaties op het gebied van coatingsystemen, jaarlijks worden er tienduizenden behandelingen uitgevoerd, in zowel binnen- als buitenland. FLON is geen importeur of tussenhandelaar, maar een Nederlandse ontwikkelaar, waardoor een constante en hoge kwaliteitsgraad gewaarborgd blijft.

FLON International is een innoverende organisatie, met talentvolle mensen, die zorgdragen voor de ontwikkeling en het behoud van een uniek product.

Call Now Button