0515 - 41 28 25 Sneek | 0527 - 502 405 Emmeloord | info@autoverzorgingnederland.nl

Stoelen reinigen

Stoelen reinigen

Waarom uw bureaustoel reinigen?

Dagelijks maken uw medewerkers gebruik van de bureaustoel in veel gevallen zelfs met meerdere personen. 60% van de werknemers eet minimaal 2x per week achter zijn werkplek. Koffievlekken, broodkruimels, bacteriën en stofdeeltjes; uw bureaustoel is vaak niet hygiënisch schoon. Enkel stofzuigen is niet voldoende om de bureaustoelen ‘echt’ schoon te krijgen. Regelmatige reiniging van de bureaustoel is essentieel voor de hygiëne in de werkomgeving en zorgt voor verlenging van de levensduur van de bureaustoel.

Stoelreiniging door Autoverzorging Nederland

Wij reinigen regelmatig auto’s voor AB Vakwerk! Om alle vlekken te verwijderen van de autostoelen reinigen wij deze stoelen met onze sproeiextractiemachine. Echter in deze tijd met het coronavirus is het voor ons heel goed mogelijk om bij AB Vakwerk op locatie, bureaustoelen te reinigen of deze bureaustoelen op te halen en bij ons op de zaak te reinigen. Vrijwel alle vlekken worden verwijderd.

Bureaustoel in de kantooromgeving

Uit onderzoek blijkt dat een vuile bureaustoel, net als een vieze stoelen in een auto, kan zorgen voor lusteloosheid, irritatie aan luchtwegen, huid en ogen. Wij helpen je deze klachten te voorkomen door de bureaustoelen op locatie (of bij ons op de zaak) te reinigen. Het resultaat is een schone bureaustoel die een bijdrage levert aan de gezondheid en bijdraagt aan een goede uitstraling naar het personeel en bezoekers.

Voordelen van een stoelreiniging

  • Nette en schone werkomgeving
  • Terugdringen van het ziekteverzuim
  • Verlenging van de levensduur van de stoel

Reinigen op locatie

mogelijk om de bureaustoelen zoveel mogelijk in één ruimte te verzamelen. Er dient rekening te worden gehouden met een droogtijd van +/-6 tot 8 uur. Ons reinigingsapparaat produceert evenveel geluid als een stofzuiger. Op plaats van uitvoering dient elektriciteit (220V) en water tot onze beschikking te staan.

Prijzen bureaustoel en tapijt reinigen

Aantal stoelen

Prijs per stoel

       

 

 

101 > stoelen

€ 17,50

       

 

 

51 – 100 stoelen

€ 18,50

 

     

 

 

26 – 50 stoelen

€ 19,95

       

 

 

1 – 25 stoelen

€ 22,50

       

 

 

Voorwaarden

  • Minimum opdracht meubilair € 225,00. Alle vermelde prijzen zijn exclusief B.T.W.
  • Prijzen zijn geldig indien uitvoering plaats kan vinden op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur.
  • Wij reinigen op locatie in een door u beschikbaar gestelde ruimte op de begane grond, hier dient elektriciteit en stromend water tot onze beschikking te staan.
  • Onze machine maakt geluid dat vergelijkbaar is met een stofzuiger en kan alleen middels een lift of extra mankracht naar een andere verdieping.
  • Na reiniging is de stoel ivm de droogtijd tussen de 6-8 uur niet bruikbaar.
  • Wij kunnen geen 100% vlekverwijdering garantie geven.