0515 – 41 28 25 Sneek
0527 – 502 405 Emmeloord

Over Autoverzorging Nederland

VUIL TREKT VUIL AAN

Een gevleugelde uitspraak van Harry, die op zijn zeventiende startte met vakantiewerk bij zijn vader in de autoverhuur. Die wagens maakten indruk, maar alleen als ze stonden te glimmen. De onzorgvuldigheid viel hem al snel op. Een oude vlek in de bekleding, wat vuil tussen de stoelen of in de rand van de deurpost, dat is niet schoon. En bovendien betekent wassen nog niet beschermen.

Het werd een sport om de huurwagens als nieuw op te leveren, net even meer te doen dan verwacht. Underpromise, overdeliver. Sinds 2010 werkt hij met zijn team vanuit Sneek en sinds 2017 is daar een tweede vestiging in Emmeloord aan toegevoegd. Harry is die ultieme specialist, de man met het ingebouwde vergrootglas en een ongebreidelde hartstocht voor auto’s.

In een wereld waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, ligt er nog bijzonder weinig nadruk op het onderhoud van materialen. We leven nog te veel in een wegwerpmaatschappij en dat moet veranderen. De auto is naast het huis (of bedrijfspand) een van de grootste aankopen die men doet. Goed onderhoud is van levensbelang. Het is bovendien doodzonde om niet optimaal te genieten van uw wagen. Periodiek investeren levert u naast plezier van het gebruik ook nog eens veel meerwaarde op.

“OPEENS ZIJN ER AAN HET EINDE VAN HET LEASECONTRACT ALLEMAAL KLEINE BESCHADIGINGEN”

We helpen autobedrijven hun wagens beter te verkopen, mkb’ers brengen hun vloot bij ons onder en particulieren brengen hun auto om er zo lang mogelijk plezier van te hebben. Steeds meer mensen maken bovendien gebruik van private lease en die prijzen blijven maar dalen. Vaak wordt er pas afgerekend als de wagen wordt ingeleverd. Dan zijn er “opeens” allemaal kleine beschadigingen. Een andere trend is de bezuiniging op de fabriekslak. Deze lak wordt vanwege de sterke prijsconcurrentie steeds dunner en daarmee minder beschermend. Eigenlijk raden we iedere eigenaar van een nieuwe wagen aan om direct de laklaag te laten beschermen. Dit garandeert een aanzienlijk langere levensduur.

Breng dan een bezoek aan ons, wij hebben de koffie voor u klaar staan!

Tevredenheid gegarandeerd

Gezamenlijk kijken we hoe we uw voertuig het beste kunnen behandelen, wat u wilt en hiervoor nodig is.

R

Flon 4000 Coating

Nederland maakt deel uit van de FLON International Groep, sinds 25 jaar marktbepalend in de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige PTFE, SiO2, Quartz- & Keramische oppervlakte coatings. Geschikt voor zowel de Automotive, Industrie, Scheepvaart als Transportsector.

R

Auto verkopen

Met de juiste verzorging en aandacht is er ook van uw huidige auto, een prachtige auto te maken waar u versteld van zal zijn. Niet alleen u zal versteld zijn van hoe mooi u huidige auto toch nog is maar ook de hogere inruilprijs zal u verbazen. Niet alleen technisch onderhoud is van belang, ook het optische onderhoud is heel belangrijk.

R

Specialismen

Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken en onderhouden van oude en nieuwe auto’s. Ook hebben wij dagelijks te maken met het inleveren van leaseauto’s en waar specifiek op gelet word. Met onderhoud en grondige  schoonmaakbeurten kunt u vooraf al weten en verhelpen wanneer u uw auto moet inleveren en achteraf geen onverwachte kosten krijgt. 

Wassen

Wij wassen uw voertuig in diverse stappen voor het verwijderen van alle vervuiling van de lak.

Exterieur Reinigen

Wij zorgen ervoor dat uw exterieur met zorg door ons word behandeld.

Interieur Reinigen

Ook uw interieur zal grondig worden aangepakt om zo weer een super geheel te krijgen.

Beschermen

In stand houden

Rijden