Zakelijk auto reinigen

Zakelijke auto reinigen, wagenpark poetsen en meer

Niet alleen particulieren laten hun auto reinigen bij Autoverzorging Nederland, ook zakelijke klanten kunnen bij ons terecht! Wil je een compleet wagenpark laten poetsen? Of wil je één leaseauto laten reinigen, omdat hij ingeruild wordt of een nieuwe berijder krijgt? Bij ons ben je aan het juiste adres. Bovendien doen wij meer dan auto’s wassen, want wij beschermen jouw wagen(park) ook. Zo voegen we meerwaarde toe en lijkt jouw (lease)auto of wagenpark weer als nieuw!

Naast het reinigen en verzorgen van auto’s, kunnen we jou op meer manieren van dienst zijn. Wij kunnen namelijk ook jouw bureaustoelen reinigen. Zo zorg je voor een gezonde en hygiënische werkplek.

(Lease)auto reinigen

Loopt jouw leasecontract bijna af en moet je jouw auto binnenkort inleveren bij de leasemaatschappij? Of neemt een medewerker een leasewagen over van de vorige berijder? In beide gevallen wil je dat de auto netjes wordt overgedragen. Autoverzorging Nederland helpt je daarbij.

Wij laten leaseauto’s van binnen en van buiten weer stralen. We reinigen het auto interieur grondig en wassen de buitenkant van de auto zorgvuldig, waardoor de auto als nieuw lijkt. Maar Autoverzorging Nederland is meer dan een autopoetsbedrijf. We maken de auto niet alleen schoon, maar geven hem ook meerwaarde.

Onze specialisten kunnen bijvoorbeeld hondenharen uit het interieur van de leaseauto verwijderen en nare luchtjes weghalen met een ozonbehandeling. Ook kunnen we het interieur desinfecteren als dat gewenst is. Ook kunnen wij sterk vervuilde autolak schoonmaken en krassen in de lak laten verdwijnen. Zo bespaar je op je eigen risico als je de leasewagen gaat inleveren of geef je jouw medewerker een fijn gevoel in het geval van een berijderswissel.

Bureaustoel reinigen?

Autoverzorging Nederland kan ook jouw (bureau)stoelen reinigen. Dit heeft de volgende voordelen:

  Nette en schone werkomgeving
  Terugdringen van het ziekteverzuim
  Verlenging van de levensduur van de stoel

Call Now Button